Wie ik ben

Ik ben een geboren Amsterdammer, opgegroeid vanaf mijn kleutertijd in Haarlem, journalistiek gestudeerd in Utrecht, daarna gewoond in Gouda, Den Haag, Amersfoort, en sinds april 2014 weer in Amsterdam.

Miro Lucassen, MSc
Journalist, eindredacteur, probleemaanpakker
Amsterdam Area, Netherlands | Writing and Editing
Overzicht

Helder schrijven over ingewikkelde zaken is de kern van mijn activiteiten. Ik schrijf nieuwe teksten en redigeer, bewerk en herschrijf bestaand materiaal. Mijn opdrachtgevers zijn nieuwsmedia, magazines, bedrijven en non-profit organisaties. In 2014 ben ik begonnen aan een masterstudie bestuurskunde (VU, deeltijd), voorziene datum van afstuderen augustus 2017.

Ervaring
Tekstschrijver & redacteur (2006 - Aanwezig)
Miluc media

Miluc media is mijn bedrijf voor journalistieke producties, tekstredactie, advies en tekstproductie.
Motto: helder schrijven over ingewikkelde zaken.
Ik schrijf en redigeer onder andere voor Info.mr, de Algemene Onderwijsbond, AD, Het Parool en diverse maatschappelijke organisaties. In samenwerking met de stichting Regionaal Spitwerk voer ik journalistiek onderzoek uit.

Een gedachte over “Wie ik ben

 1. Gemma Zwaard

  Hallo Miro,

  Van Elrond hoorde ik dat we buren gaan worden!
  Welkom op Overhoeks.
  Ik hoop dat jullie het net zo naar je zin zullen krijgen als ik.

  Lieve groetjes,
  Gemma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *